dimecres, 27 d’abril del 2011

RECUPEREM L’HOSPITALET, SOM L’ALTERNATIVA NECESSÀRIA


Més de trenta anys de govern dels mateixos a la ciutat ha portat a l’Hospitalet a ser una ciutat sense rumb, amb un govern més preocupat per les grans obres faraòniques de totxana i ciment que per les necessitats de les classes populars que vivim a l’Hospitalet.

Necessitem noves idees que vinguin des de l’esquerra per fer de l’Hospitalet una ciutat al servei de les classes populars, una ciutat que sigui model en polítiques socials, que fomenti una economia alternativa, basada en el cooperativisme i en el compromís de classe que ens ajudi a superar l’actual situació econòmica que tant durament colpeja a amplis sectors de la població, una ciutat respectuosa amb el medi i que se senti orgullosa de la seva memòria històrica.

Som conscients de les limitacions que tenen les institucions municipals per fer front a molts dels problemes que afecten a la classe treballadora de la ciutat, però encara més limitades estan si segueixen sent ocupades per les forces polítiques tradicionals, les que legislen pensant més en els grans constructors i els grans interessos econòmics que en les veritables necessitats de la ciutat.

Ens hem proposat sacsejar el panorama polític de la ciutat, perquè la CUP representem aquesta alternativa necessària. Una alternativa transformadora i rupturista, compromesa amb el teixit associatiu de la ciutat i amb les reivindicacions populars, nacionals i ecologistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada